11 agost: pluja d'estels fugaços

Més val tard que mai, però us informo d'aquest esdeveniment estel·lar -mai més ben dit- que tindrà lloc aquesta nit, la de l'11 d'agost al 12, per si algun sonàmbul o sonàmbula vol dedicar-se a mirar els estels fugaços, les Llàgrimes de Sant Llorenç o les Perseides, com vulgueu anomenar-los. Si avui no en podeu clissar cap, la pluja d'estels continuarà durant tota aquesta setmana.

P.D. La foto és l'aparcament del Barri Antic de Valls, el dia de la clausura de la Firagost, és a dir, el passat dimecres. Curiosa posta de sol que serveix per il·lustrar l'apunt d'avui.

6 coses a dir:

María Teresa ha dit...

Yo,como ves, ando por aquí a las cuatro y media de la madrugada,pero estoy viendo natación olímpica mientras paso por tu blog.Un abrazo.
¿qué tal tus vacaciones?

aniol ha dit...

I el dia 14 hi ha un eclipsi de lluna.
No sabia lo de la pluja d'estels.

Efrem ha dit...

Uooo! Mai n'he vist cap, llàstima que aqui Barna potser no es veu res, si el dissabte a la nit encara n'hi ha i vaig prou serè com per veure alguna cosa, segur que des de Blanes si que es veuen :P! Ah, de Valls? També conec una noia, es diu Marta xD

Saluut

Cesc ha dit...

Les llàgrimes de Sant Llorenç van ser l'epitafi perfecte de la 28a edició de la Fira de l'Avallana i 409a Fira de Sant Llorenç de Riudoms.

No havia entrat mai per aquí i m'agrada com escrius. Adeu!

Esther ha dit...

maría teresa, yo vi la natación mientras desayunaba. ¿Mis vacaciones? Pues más o menos como las de todos los estudiantes, trabajando :P Un abrazo a ti también!

aniol, doncs tinc entès que l'eclipsi és el 16... :)

efrem, a barna, pocs estels es deuen veure... a Blanes, ja no sé si hi ha tanta contaminació, a veure si els veus ;)

cesc, les curses de saques d'avellana té la seva emoció!!!! Aquí a Valls és tot un ritual el dia de la Firagost fer cap al passeig de l'Estació per veure-ho. Però amb pluja d'estels encara deu millorar la cosa! Moltes gràcies per passar-te per aquí i pel que dius!!! :)

aniol ha dit...

Ja pot ser, és que m'és fàcil perdre la noció del temps.