31 agost: Feliç dia del blocaire!

Un bon dia l'israelita Nir Ofir va tenir una pensada: celebrar el dia del blocaire/blogger/bitacolista. I va decidir que aquesta jornada seria el 31 d'agost. Per què? Va trobar que la paraula Blog tenia alguna similitud amb 3108 (31 d'agost) i ja està. Així va néixer fa quatre anys el Blog Day, igual que -diuen les males llengües- el Corte Inglés va treure's de la màniga el dia de la mare.

Per què escriure un blog/bloc/blo*? Per a donar a conèixer què t'interessa, interessar-te pel molt que tenen els altres a dir i intercanviar tots aquests interessos. Almenys per a mi, no sé els altres, però ho trobo una eina de comunicació ben útil. O sinó pregunteu a Obama o McCain (o la seva filla) i els seus equips de campanya.

El senyor Ofir vol intentar que, amb aquest Blog Day, els blocaires donin a conéixer blocaires que segueixen o que troben de bona lectura (més o menys com el blog degustació de Tens un racó dalt del món) a altres que -accidentalment o intencionadament- caiguin a la seva pàgina, com si es tractés d'un meme gegant. En concret són cinc els que s'han de recomanar, però com que no em decideixo, teniu tots els enllaços a la columna de la dreta. Us els recomano tots a tots.

Bona lectura i bon dia blocaire, i bona rentrée! :)

5 coses a dir:

bobbin ha dit...

Doncs! Felicitats per a tu, felicitats per a mi, felicitats per a tots xD

Afegiria que jo crec que els blocs serveixen per buidar del cap el que amb paraules normals no podries explicar amb tant de detall, o per dir el que et roti i ja s'ho faran els demés si volen llegir.

aniol ha dit...

jejeje entre el Blog Day i el Blog Action Day... Aquesta vegada m'ha pillat desprevingut. No sé, si m'inspiro potser faig alguna entrada amb els blogs que he anat trobant aquest estiu.

Noctas ha dit...

Com sempre anunciant coses poc sabudes.Una delicia...saludus

Enric Tomàs ha dit...

Feclitats per tothom, tot i que això que 3108 s'assembli a la paraula blog... raro raro raro, que diria aquell.

Esther ha dit...

bobbin, estic d'acord amb tu, pots dir el que vulguis, que no hi ha censura, però s'ha d'anar amb compte també... per exemple el cas del fotomuntatge que ha causat tanta polèmica a Extremadura. Però, sí, visca la llibertat d'expressió dels blocs!

aniol, ja ho llegirem, doncs! :)

noctas, que em faràs posar vermella!!!!!!! Aquest bloc vol ser una mica "servei públic", incidint una mica en la part més curiosa de les notícies, del que em trobo en el meu dia a dia. Gràcies!!! ;)

enric, raro raro raaaro, sí! Però sinó, quin altre dia per a dia del bloc? i patró dels blocaires?

Doncs felicitats una altra vegada a tots vosaltres!!!