04 desembre: Botigues de Valls, en versió 2.0

Mig miler de quilòmetres més enllà, sempre s'agraeix veure casa teva -en el meu cas, Valls- des d'una escletxa o d'una pantalla de 15 polzades d'un ordinador portàtil, tant se val. Via Vilaweb i El Punt arribo a www.botiguesdevalls.com, el nou web de la Unió de Botiguers. Encapçalada pel que vindria a ser l'estendard de la capital de l'Alt Camp, el campanar de l'Església de Sant Joan -rodejat per uns rens nadalencs no habituals a la fauna vallenca-, la plana convida a donar una passejada virtual pels comerços de Vilaniu. Ben bé com si estiguessis badant i fent cap amunt i cap avall el carrer de la Cort.

I com llueix enguany l'arbre de Nadal de la Plaça del Pati, res a envejar als dissenys de prêt-à-porter de la Gran Via madrilenya.

4 coses a dir:

aniol ha dit...

jajaja Jo és que la ciutat on visc tampoc me la sento molt meva. Encara segueixo pensant que sóc de Barcelona. Potser per això quan m'estic temporades llargues fora de Catalunya no sento gaire nostàlgia de la ciutat on visc ni tampoc del que hi passa.

Per altra banda, no he vist un canvi gaire espectacular en la decoració nadalenca d'aquest any (en quan a austeritat per la crisi).

òscar ha dit...

si fós nascut a valls també l'enyoraria sovint. l'enyoro tot i ser de barcelona.

Quim ha dit...

Dona el carrer de la Cort ja llueix per si sol, si a sobre li poses llum fa més goig ;)

Esther ha dit...

aniol, oh... Doncs jo Valls me l'estimo molt. Sé que és una ciutat petitona però s'enyora quan estàs lluny. És com "l'Emigrant" de Jacint Verdaguer, però a escala molt més petita :)
Per a austeritat, la de Fuenlabrada. Gairebé no hi ha llums, contrastant amb Madrid capital.

Òscar, Valls no és el mateix que Barcelona, és clar. Però Barcelona és Barcelona, molt més lluminosa i moderna que Madrid, i ara que no ens llegeix ningú et diré que m'agrada molt més Barcelona.

Quim, doncs sí, amb llum és més maco el carrer de la Cort, però per Firagost, Sant Joan o per les diades està també espectacular :D