Suborns en Vuittons

Vet aquí en Sean Connery, ex James Bond, mirant de reüll vés a saber qui o què, acompanyat d'un Louis Vuitton en una platja d'un lloc remot. No fa gaire que la Elle o la Marie Claire duien aquest anunci entre les seves pàgines, així que imagineu-vos quant ha de desembutxacar el target per fer-se amb un d'aquests

Rita Barberà -noia Bond no, però sí alcaldessa de València- també en té un, o més d'un, segons El País. O tenia un Louis Vuitton, fins que l'ha hagut d'amagar al fons de l'armari perquè el cas Gürtel -cinturó en alemany- l'acaba d'esquitxar."Santa Rita, Rita, lo que se da no se quita". Esperanza Aguirre, que recentment ha declarat que "estima els catalans" (tot i que això es mereix un escrit a banda) ho té ben clar i torna les "coses valuoses" que li regalen i que s'està de menjar cireres regalades no fos cas que la relacionessin amb la trama de corrupció.

Podria ser que el poble tingués el govern que es mereix, un argument força raonable. No obstant, per molt que ens trobem amb casos com el que ens ocupa, defugim de preguntar-nos què hem fet per a merèixer uns líders polítics i/o espirituals que accepten des de queviures, com les cireres o les anxoves, o d'altres productes menys digeribles com bosses de mà, vestits jaquetes o càrrecs per a familiars i amics al Centre Nacional d'Intel·ligència. L'alcaldessa de València es renta les mans i hi afegeix que "tots els polítics reben regals", així que, si ens refiem d'ella i de les seves declaracions sobre l'actitud dels polítics, ja anem ben servits.

Feu plaers a les bèsties i us tornaran guitzes. L'havien d'haver advertit al Bigotes que no era cap bon negoci regalar-li un Louis Vuitton a la Rita Barberà...

14 coses a dir:

Albert Medrán ha dit...

El que diu Rita és una mica el mateix que quan t'enxampen a 150 a l'autopista: tothom ho fa. Però no pel fet que tothom ho faci deixa de ser una infracció...

L'illa dels monstres ha dit...

En un primer moment sempre penses: no ens mereixem aquests polítics. Però després mires al teu voltant i una mica més enllà i te n'adones com és la gent i veus que potser sí que el país té els polítics que es mereix. I més si els segueixen votant tot i els escàndols.

Esther ha dit...

Albert, una comparació molt encertada... És clar que no deixa de ser una infracció, i el fet de que hi hagi un detall o un suborn de per mig no hauria d'influir en les decisions dels polítics, que al cap i a la fi, ens afecten a tots.

Illa dels monstres, és el que dius: els segueixen votant tot i els escàndols. Jo crec que sí, que ens els mereixem... però també vull pensar que algun dia n'hi haurà algun de més bo :)

Moltes gràcies per comentar!

Comte Tallaferro ha dit...

Als votants els hi va la marxa...

desprès de tots aquests escandols, el PP puja en intenció de vot...

aquest pais es un Joan Palomo en potència... "yo me lo guiso yo me lo como" i tot i que vull pensar que si, que hi haurá un dia en que un bon politic governará... ho veig molt dificil.

Salut i foc!! :)

aniol ha dit...

Durant aquesta setmana per Valencia he vist dos casos relacionats amb el tema de la Rita i tot plegat.
Hi havia qui irònicament justificava que a la Rita li regalessin els Louis Vuitton aquests perquè avui dia ja no quedaria bé passar els suborns econòmics amb una bossa amb el símbol del dòlar o amb un vulgar maletí.
L'altre cas és que encara et trobaves tots (no uns quants, sino tots) els cartells de propaganda de les eleccions europees encara penjats. Desinterès en netejar les parets? La única resposta que em van voler donar és que no estava ben vist arrencar cartells electorals per molt que ja s'haguessin celebrat aquelles eleccions, ja que la gent pensaria que tens alguna cosa en contra d'aquell partit polític... Una bajanada.

Anònim ha dit...

It is essential to have a deep understanding of
tag heuer outlet prices you might be planning to get or sell it.
This can make you wonder exactly where to begin.


my web page tag watches for men

Anònim ha dit...

Everything is very open with a clear clarification
of the issues. It was truly informative. Your website is very useful.
Thank you for sharing!

Here is my web-site :: aunt jemima coupons syrup

Anònim ha dit...

fantastіс issuеs аltogether, you simply ωоn
a emblem new reader. What might you suggest аbout your put up thаt you just made ѕome days in thе paѕt?
Αny сertаin?

Also visit my blog post; unlock code for htc titan

Anònim ha dit...

The amazіng ωorth that fаmous footweaг prіntablе
соupons 2013 is much morе essential since оf
the еconomy thеse days. Tο acquire the most оut of couponing,
it really is best thаt you pаtiently
find out all theгe's to know about this outstanding way to shop. Study on and discover about making use of famous footwear coupon printable.

My web blog: http://extremecouponingonline.net/famous-footwear-printable-coupons

Anònim ha dit...

Hi thеre, I discoνered yоuг websіte by mеans of Google еνen as lοoking fοг a relаted topic, youг website came uρ, it ѕeеms to be great.
I havе bookmarked it in my gοogle bookmaгks.

Hi there, juѕt turnеd іnto alегt
tο yоur ωeblog thru Google, and locateԁ that it's truly informative. I am going to be careful for brussels. I'll apprecіate
ѕhould you contіnue this in futurе.
Numerous people might be bеnefited out of уouг writing.
Cheers!

Also vіsit my page iphone unlocker pro

Anònim ha dit...

The process of buying a car can be extremely taxing. Some people might not know
a lot about cars, but there are
others who know too much and constantly feel like they aren't getting a good deal. You can get the best car at the best price by following this advice.

Anònim ha dit...

Hello it's me, I am also visiting this web page regularly, this web site is truly nice and the viewers are really sharing good thoughts.

Also visit my web blog; unlock samsung galaxy s iii

Anònim ha dit...

Are you trуing to stretсh yоur bucκ?

Үοu no doubt want to get aѕ ѕignіficаntlу аs you
агe able to for every hard-еarnеԁ
dollаr. Cοuponѕ can enable you fairlу a bit оf monеy οn
thе eѕsential and nonessentiаl itemѕ you'll need. The following write-up under has beneficial ideas and techniques related with friendlys printable coupon.

Here is my web page; Extremecouponingonline.net

Anònim ha dit...

Сlippіng prіntable gain coupons mаy wеll seem likе an old-fаshioned
thought, but savіng funds оught to never gο out of style.

Coupοns nonetheleѕѕ ѕave on evеry thing fгom gгοсегіes to clothing.
Uѕing gain ԁiѕh detergent couрon might hеlp you save a better coѕt.
Thе beneath poѕt includeѕ somе superb tips that wіll аssist
уοu gеt the most out of thе cοupоn usе.